Over Blush & Bloom Events

Wie zijn wij? en waarom doen we wat we doen

Mijn naam is Emma Spiegel, oprichter van Blush & Bloom Events. Geboren en getogen in Zwolle en nu woonachtig in Hasselt. Hier woon ik samen met Jeff en onze dochter Lune (2 jaar). Jeff is een handige alleskunner die zich binnen Blush & Bloom Events bezig houdt met decorontwerp en decorbouw. Zijn creatieve inzichten zijn van onschatbare waarden. Samen hebben wij ook twee woningen volledig gerenoveerd. Met mijn creativiteit en oog voor detail maken wij als duo elk project onvergetelijk.

Zelf heb ik een achtergrond in evenementenorganisatie en verpleegkunde, hierin heb ik een unieke combinatie van vaardigheden ontwikkeld die mij in staat stellen om zowel de praktische als emotionele aspecten van elke gelegenheid te omarmen met flexibiliteit. Na een wereldreis belandden wij in het prachtige Nieuw Zeeland. Hier runde ik bruiloften op een schilderachtige wijngaard. Mijn vlam werd opnieuw aangewakkerd voor het creëren van betoverende momenten. Mijn hart ligt bij het organiseren en stylen van evenementen en ontwerpen van unieke stylingsproducten.

Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een sprankelend feest of een verassende picknick: mijn team en ik staan klaar om met passie en expertise om van jouw visie werkelijkheid te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen iets buitengewoons creëren!

Emma Spiegel – Blush & Bloom Events

“Mijn team en ik staan klaar om met passie en expertise om van jouw visie werkelijkheid te maken.”

Blog

Lees onze laatste berichten

  • 24 mei 2024

    Tips voor een geslaagde fotoshoot met kinderen: creëer onvergetelijke herinneringen.

Samenwerkingspartners

Blush & Bloom Events heeft nauwe samenwerkingen met lokale ondernemers. Wij geloven we in de kracht van samenwerking en zijn we toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten. Door onze krachten te bundelen met gerenommeerde partners kunnen we onze missie verder versterken en onze klanten een uitzonderlijke ontzorgde ervaring bieden.