Yoga Retreat

Stap uit de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in de rust en sereniteit van onze betoverende retreats.

Samen met de gerenommeerde Marja Bazuin (https://www.marjabazuin.nl/) als gids bieden wij onvergetelijke ervaring aan. Marja’s diepgaande kennis en liefde voor yoga zullen je begeleiden door verhelderende yogasessies, meditaties en workshops die je zullen helpen om dieper contact te maken met jezelf, je lichaam en de wereld om je heen.

Of je nu een doorgewinterde yogi bent of net begint aan je reis naar innerlijke balans, onze retreats zijn ontworpen om iedereen te verwelkomen, ongeacht leeftijd, achtergrond of ervaring. Laat je zorgen achter en laat ons voor alles zorgen, van heerlijke, voedzame maaltijden tot comfortabele accommodaties en inspirerende activiteiten.

Onze missie is om een veilige, ondersteunende en inclusieve ruimte te creëren waar je kunt groeien, genezen en jezelf kunt vinden. Dompel jezelf onder in de transformatieve kracht van yoga en sluit je aan bij ons voor een reis naar innerlijke rust en hernieuwde energie.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op één van onze retreats! Namasté.

Wave of change

Glow, FEMM vrouwenzorg, Blush & Bloom Events

Stap in golf van zelfontdekking bij onze exclusieve retreat, speciaal ontworpen voor vrouwen in de overgang. Bij “Wave of Change” nemen we je mee op een reis van transformatie en empowerment. Neem de tijd om jezelf te herontdekken te midden van gelijkgestemde zielen.
Onze retreat, georganiseerd door Glow, Blush&Bloom Events in samenwerking met FEMM vrouwenzorg, biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar vrouwen de unieke uitdagingen van de overgang kunnen omarmen en omzetten in krachtige kansen voor groei.
Tijdens deze betoverende retraite zul je worden ondergedompeld in een scala aan activiteiten die zijn ontworpen om je lichaam, geest en ziel te voeden. Van verkwikkende yogasessies tot meditatieve wandelingen langs de kustlijn en inspirerende workshops over hormonale balans en zelfzorg, elke ervaring is doordrenkt met de diepgaande wijsheid en ondersteuning die je nodig hebt om je volgende hoofdstuk met vertrouwen tegemoet te treden.
Laat je inspireren door de kracht van verbinding terwijl je deelneemt aan hartverwarmende gesprekken en deelt in de ervaringen van andere vrouwen die dezelfde reis maken. Onze deskundige begeleiders staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je reis en om een veilige ruimte te creëren waar je jezelf volledig kunt omarmen.
Dompel jezelf onder in de helende kracht van de natuur, voed je lichaam met heerlijke en voedzame maaltijden en laat jezelf toe om te rusten en te herstellen te midden van de prachtige omgeving van onze retreatlocatie.

Schrijf je vandaag nog in voor “Wave of Change” en neem de eerste stap op weg naar een leven van evenwicht, vitaliteit en vreugde, zelfs te midden van de overgang. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op deze bijzondere reis van transformatie en groei.

Blush Bloom Events

Glow by Blush & Bloom

Een reeks transformerende ervaringen die je verbinden met je innerlijke ‘glow’ en in verbinding brengen met de kracht van de seizoenen.

1. Lente

Renewal Retreat: Grounding & Creativity

Tijdens onze lentereis vieren we vernieuwing en groei, net zoals de natuur ontluikt na de winter. Laat jezelf onderdompelen in een omgeving van hernieuwde energie en ontdek de kracht van de lente om jezelf te aarden en creativiteit te laten stromen. Met inspirerende yogasessies, meditaties in de frisse buitenlucht en creatieve workshops, zul je merken hoe de lente je innerlijke gloed doet ontwaken en je verbindt met de creatieve kracht die in jou leeft.

2. Zomer

Empowerment Retreat: Strength & Radiance

Terwijl de zomerzon hoog aan de hemel staat, nodigen we je uit om je innerlijke kracht te omarmen en te stralen met helderheid en zelfvertrouwen. Tijdens deze betoverende retraite zullen we de energie van de zomer vieren door middel van krachtige yogasessies, meditaties bij zonsondergang en workshops die je helpen je innerlijke kracht te ontdekken en te versterken. Laat de zomer je inspireren om te schitteren en te stralen in je volle potentieel.

3. Herfst

Reflection Retreat: Balance & Harvest

Terwijl de bladeren beginnen te vallen en de natuur zich klaarmaakt voor de winter, nodigen we je uit om te reflecteren op de oogst van het jaar en innerlijke balans te vinden. Tijdens deze rustige retraite zullen we ons richten op het loslaten van wat niet langer dient en het omarmen van dankbaarheid voor wat we hebben geoogst. Met zachte yogasessies, meditaties in de rustgevende herfstnatuur en workshops over balans, zul je ontdekken hoe de herfst je kan helpen je innerlijke rust te vinden en je voor te bereiden op de komende wintermaanden.

4. Winter

Rejuvenation Retreat: Stillness & Inner Light

In de verstilling van de winter nodigen we je uit om je terug te trekken en te verjongen, net zoals de natuur zichzelf vernieuwt onder een deken van sneeuw. Tijdens deze kalmerende retraite zullen we ons richten op het vinden van innerlijke rust en het laten stralen van je innerlijke licht, zelfs in de donkerste dagen van het jaar. Met rustige yogasessies, meditaties bij kaarslicht en workshops over zelfzorg en innerlijke verwarming, zul je ontdekken hoe de winter je kan helpen om diep te rusten, te reflecteren en te groeien, zodat je vol energie en vitaliteit het nieuwe jaar kunt verwelkomen

Geïnteresseerd?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

We staan voor je klaar om van jouw evenement een succes te maken!