Blush & bloom events verzorgt diverse soorten Evenementen in het kader van “Eten en Drinken”.

Stylized Picknick

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geniet van een ontspannen picknick in de natuur, georganiseerd tot in de kleinste details door ons ervaren team. Van schilderachtige locaties tot luxe picknickmanden en stijlvolle decoraties, wij creëren de perfecte setting voor een romantische date, een gezellige familiereünie of een leuke vriendenbijeenkomst. Laat ons uw picknickdromen waarmaken en een betoverende ervaring creëren.

(Privé)diner:

Ervaar de ultieme culinaire verwennerij met onze op maat gemaakte privé-dineropties, perfect gestyled en georganiseerd voor een onvergetelijke avond. Van intieme diners bij kaarslicht tot extravagante banketten in adembenemende locaties, wij creëren een gastronomische ervaring die al uw zintuigen prikkelt. Laat ons uw dinerfantasieën tot leven brengen en een sfeer van luxe en elegantie creëren die uw gasten zal betoveren.

21-diner

Laat de overgang naar volwassenheid in stijl verlopen met onze te gekke 21-dinerarrangementen! We hebben alles tot in de puntjes verzorgd om deze speciale dag onvergetelijk te maken, met een flinke dosis elegantie en stijl. Van te gekke themadecoraties tot menu’s op maat en entertainmentopties. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw avond gevuld is met plezier en herinneringen die je nooit meer vergeet.

Geïnteresseerd?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken

We staan voor je klaar om van jouw evenement een succes te maken!